2. Stamreeksen

De stamreeksen van de familie Alblas, Anker, Mudde en Ravensberg zijn samengesteld uit diverse bronnen. Als basis gebruikte ik de stambomen zoals ze al te vinden waren op internet of in eerder uitgebrachte boeken. Dit heb ik aangevuld met meer persoonlijke informatie over de personen, aangevuld met foto's, verhalen en verbeteringen.

■ De Alblas stamreeks heb ik via de site van Kees Alblas (Mijn links) en heb ik aangevuld met eigen info en verbeteringen (vooral jongste generaties).

■ De 2 Anker stamreeksen heb ik van diverse Internetsites. Maar gecontroleerd en aangevuld met veel eigen extra info, foto's en vele verbeteringen aangebracht. Wat betreft de periode voor 1800 heb ik veel informatie van J. Anker (info).

■ De Mudde stamreeks heb ik uit het boek "De geslachten Mudde en Mudden" van G.G.M. van Looij-Wouda. De laatste generaties zijn aangevuld met extra info, foto's en verbeteringen zijn aangebracht.

■ De Ravensberg stamreeks komt uit het boek "De Ravensberg/en's sinds 1575" van G.J.S Schoneveld-Ravensbergen. Hierin zaten echter wat onnauwkeurigheden, dit heb ik verbeterd en aangevuld met eigen info, verhalen en foto's.